EASTWEST SPORT 

 A legjobbat vagy senkit!
Edzőtáborok, sport rendezvények szervezője
FIFALicenced Match Agent

RÓLUNK


A ma működő cég elődje a HUNGASPORT iroda 1997-ben alakult.
Sikeres 12 év tevékenykedés után váltás történt, és 2009 év elejétől immár East-West Sport néven folytatjuk tevékenységünket.

Irodánk a sport minden szegmensében vállal szerepet.
Fő tevékenységünk az edzőtáborok szervezése Magyarországon és külföldön egyaránt.
Elsősorban labdarúgó csapatoknak szervezünk edzőtáborokat, de más sportágak versenyzőinek is bonyolítottuk már a felkészülésüket.
Mint például, atlétika, röplabda, kosárlabda.

Az edzőtáborok szervezését minden korosztályban és minden sportágban vállaljuk.

Foglalkozunk reklámfelületek értékesítésével, szponzorok közvetítésével különböző klubokhoz, sport szervezetekhez.
A tevékenységeink körébe tartozik még, játékosok, edzők, gyúrók, orvosok menedzselése, magyarországi és külföldi munkalehetőségek közvetítése.

Cégünk FIFA Licensszel rendelkezik.


Szűcs Mihály az East-West Utazási és Sport Iroda tulajdonosa

DIGI Sport, Reggeli Start - Szűcs Mihály

A franciaországi labdarúgó Eb-n velünk egy csoportban szereplő osztrákok labdarúgó szövetsége hivatalos utaztatója jóvoltából már piacra dobta első repülős és buszos ajánlatait a helyszínre utazó szurkolóknak; nálunk is kalkulál a piac - a trendekről a futball edzőtáborokat is szervező East-West Utazási és Sport Iroda tulajdonosát, Szűcs Mihályt kérdeztük.

Ha téli alapozás, akkor irány Törökország: lényegében a teljes magyar labdarúgó NB I jelszava lett ez idénre, a kivételt az egyedüliként Marbellát választó Videoton jelenti. Mindössze három csapat marad itthon, a Fradi és az Újpest ráadásul meleg váltásban cseréli antalyai szállodáját. Az utaztatásokat hét esetben Szűcs Mihály, az East-West utazási iroda tulajdonosa szervezi, ő volt a vendégünk.

További interjúk:

Török edzőtábor 1.

Török edzőtábor 2.

EL - BL MÉRKŐZÉSEK UTAZÁS SZERVEZÉSE

Nemzetközi Kupa mérkőzések : Bajnokok Ligája, Európa Liga utazásának teljeskörű szervezése

Irodánk megszervezi a csapatok nemzetközi mérkőzéseire az utazást, kint tartózkodást : szállás ellátással, transzferek, szurkolók fogadása stb., vízumok/engedélyek beszerzését, külföldön és Magyarországon, UEFA COVID protokoll szerint.

Szolgáltatásaink:
 
> charter gép bérlése
> reptéri VIP asszisztencia
> szálláshely foglalás kért szolgáltatásokkal a csapatok igényeinek és kéréseinek megfelelően 
> transzferek
> vízumok, beutazási engedélyek ügyintézése
> 24 órás asszisztencia az utazások alatt

Partnereink

AKTUÁLIS EDZŐTÁBOROK - TÉL 2024


Nyíregyháza Spartacus FC 

2024. január 13-23. 

Sense Deluxe Hotel, Side, Törökország


BFC Siófok 

2024. január 13-20. 

ELA Excellence Resort, Belek, Törökország 
Paksi FC 

2024. január 16-27.

Bellis Deluxe Hotel, Belek, Törökország
Kecskeméti TE

2024. január 16-27.

Papillon Belvil Hotel, Belek, Törökország
Szeged-Csanád Grosics Akadémia

2024. január 16-27.

Susesi Deluxe Hotel, Belek, Törökország
Unione FC 

2024. január 23-30. 

ELA Excellence Resort, Belek, Törökország
Ferencvárosi TC U16-U17-U19

2024. február 4-11. 

Titanic Beach Lara, Lara, Törökország


Ferencvárosi TC NBIII

2024. február 12-16. 

Caramell Hotel, Bük, Magyarország


 EDZŐTÁBOR AJÁNLATOK - TÉL 2024

MENTORÁLÁS

Játékosközvetítő, mentor vagy egyszerre mind a kettő?

Gondolkoztál már azon, hogy miért lesz az egyik játékosból világsztár a másikból pedig egy meg nem értett zseni?

Pedig a válasz egyszerű. Minden fejben dől el!

Ha sikeres akarsz lenni, már nem elég, hogy kivételes képességekkel rendelkezel. A sikerhez vezető úton rengeteg akadályt és nehézséget kell leküzdeni ahhoz, hogy a megfelelő pillanatban jó döntéseket tudjál hozni. Ehhez nem csak testileg, de lelkileg és szellemileg is erősnek kell lenned. Ebben tudnak segíteni azok a mentorok, akik már jártak ezen az úton és fel tudnak készíteni a felmerülő problémákra.

Tanácsot adunk, de nem helyetted döntünk. Fejlesztjük azokat a mentális képességeidet, amikkel nemcsak a labdarúgásban hanem később a hétköznapi életben is sikeres lehetsz.

Segítünk a helyes arculat megteremtésében a sajtóban és a közösségi médiákban.

Egyszóval felépítünk, és ha készen állsz olyan csapathoz közvetítünk, ahol a legtöbbet tudsz fejlődni.

Szűcs Mihály


Huszonkilenc éve dolgozom a sportban, közelebb a labdarúgásban.
A fő tevékenység amit képviselek az edzőtáborok szervezése, valamint a kupában induló csapatok (és nem csak hazaiak) útjainak a szervezése. Az elmúlt időszakban szinte valamennyi élvonalbeli klub felkészülését bonyolítottuk a kollégáimmal.
A legfőbb úticélok Ciprus, majd Törökország lett, ezenkívül Spanyolországban és Portugáliában is szerveztünk táborokat. De a nyári időszakban is intenzíven részt vettünk a felkészülésekben Ausztriában, Szlovéniában és itthon is.
Ezen időszakban, nagyon sok kapcsolatra tettem szert a klubvezetők, valamint a szakmai stábok körében. Volt szerencsém az eltelt időszakban rengeteg felkészülést megnézni, úgy érzem sok tapasztalatot sikerült gyűjteni, nagyon sok tehetséges játékos nevelkedett a szemem előtt. Ennek kapcsán érlelődött bennem a gondolat, hogy szívesen foglalkoznék fiatal tehetségekkel, mentorálnám őket, segíteném őket a pályafutásuk kezdetén. Ahhoz, hogy ezt a tevékenységet sikeresen végezzem, adott a két társam, hiszen mindkettőnek komoly tapasztalat van a háta mögött. Szeiler József a sport pályafutásával, valamint a sportvezetői vénájával tud segíteni, és nem utolsó sorban Ő már ült az asztal túloldalán játékosigazolás ügyben. Petry Csaba pedig fel van vértezve szakmai és jogi tudással is, hiszen évekig volt a Ferencváros képviselője különféle hivatalos fórumokon, illetve játékosügynök is volt Havasi Mihállyal néhány éve.

Szeiler József


Júliusban, tizenhárom év után álltam fel a Sugár igazgatói székéből, az azóta eltelt időszakban feltöltődtem, s úgy érzem, ideje visszatérnem a futballba. Mindig is szerettem volna tehetségekkel foglalkozni, nem a mennyiségre, a minőségre adnék. Négy-öt fiatalnak lennék a mentora, mindenben a segítségükre lennék. Pontosabban lennénk, hiszen az edzőtáborokat szervező Szűcs Mihály barátommal és Petry Csabával, a korábbi válogatott kapus Petry Zsolt testvérével közösen menedzselnénk a fiatalokat. Mindannyian úgy látjuk, az elmúlt években sokat javultak a körülmények, ám kevés a rendelkezésre álló, jól megmunkálható „anyag”. Mindenben támogatnánk a kiválasztottakat, ha kell, pszichológiai segítséget nyújtanánk, ha kell, az edzőkkel tartanánk a kapcsolatot. Nem pénzkeresési lehetőségként tekintünk erre, hiszen jó, ha öt-tíz év múlva lehet ebből valami bevétel.

Petry Csaba


1991-től a sport különböző területein szereztem tapasztalatot több magyar és nemzetközi cégnél. Ezek között volt a belga IMAM, német Global Sportnet, magyar Megasport Média, Havasi Mihály FIFA licenszes játékosügynök, East-West Sport Kft.
Így a labdarúgással összefüggő szinte minden üzletágat megismerhettem.
Játékosközvetítés, játékosmenedzsment, nemzetközi kapcsolatok, tv közvetítési és hirdetési jogok értékesítése, merchandising, sportmárka képviselet, edzőtáboroztatás, mérkőzésszervezés.
Ennek a tapasztalatnak köszönhetően az East-West csapat tagjaként minden motivált fiatal játékosnak tudunk segíteni, hogy nemcsak testileg, de lelkileg és szellemileg is felkészültek legyenek a profi pályafutásukra.
A folyamatos mentorálás mellett segítséget nyújtunk abban is, hogy a megfelelő időben a legjobb döntést tudják hozni a karrierjük felépítésében.

Mentoráltjaink

Mobirise

                        Robitschek Olivér

                            Újbuda FC

                            Középpályás


                            16 éves
Mobirise

                           Szalkai Márton Gábor

                             

                           
                   

                                17 éves
REKLÁM FELÜLETEK 

Reklám megjelenési lehetőségek:
 
A lent felsorolt szolgáltatások mindegyike kombináltan, kívánság szerint összeállítható. 
Minden Magyarországon lévő stadionba telepíthető, 
a stadion kiválasztása a megrendelő kívánsága szerint történik.  
 
-  stadion led reklám,

a két kapu mögött illetve a kamerával szemben lévő oldal

- molinó, 6 x 1 méteres,

a kapuk és a szöglet zászlók között

- mezreklám, 30 x 10 cm

elöl vagy hátul

- nadrág reklám

- nyilatkozó falon a táblán megjelenés

- műsorfüzetben megjelenés

- skybox bérlés

- VIP jegyek

- parkoló belépő

HÍREK 


2022. október 20.
Nagy megtiszteltetés érte irodánkat, hogy meghívást kapott a Puskás Arénában megrendezett Sport Forum Hungary 2022-re, egyedüliként az utazási irodák közül! Képek a galériában! 

2020. augusztus 18.

Extrém kérések az edzőtáborokban?
– a kedvencekkel sincs kivételezés.
Szűcs Mihály először egy görög csapat edzőtáborozását szervezte meg Magyarországon, ma nincs olyan magyar élcsapat, amellyel ne dolgozott volna már együtt.

Az NB I-es csapatok legtöbbje elkezdte a felkészülést. Akad együttes, amelyik itthon készül a tavaszi szezonra, a legtöbb csapat azonban melegebb éghajlat felé veszi az irányt. Szűcs Mihály hosszú évek óta foglalkozik a csapatok utaztatásával, edzőtáboroztatásával.
Az idén 14 csapat edzőtáborozását szervezem, ebből négy első osztályú.
A Fradi Portugáliába és Spanyolországba is megy, a Paks, a Debrecen és a Honvéd pedig Törökországba. Hosszú évekig Belek volt a helyszín, idén viszont Sidében lesz az edzőtábor, ez ár-érték arányban kedvezőbb a csapatoknak is  – monda a szakember.
Szűcs 25 éve kezdett el edzőtáborok szervezésével foglalkozni, sokáig Ciprus volt a fő helyszín, de 15 éve már Törökország az első számú célpont, a tökéletes pályaviszonyok és a kiváló szállodák miatt.
Amikor elkezdtük, talán 30-50 pálya volt Side és Belek környékén, mostanra mintegy 300 pálya épült már. A szállodák is rájöttek, ha csak nyáron vannak nyitva, az kevés nekik, a zárt ház pedig a legdrágább. Ezzel, hogy télen futballcsapatok táboroznak náluk, biztos, hogy nem lesz veszteséges az évük  – mutatott rá Szűcs.
Először az Olympiakosz Volosz kereste őt meg még 1992-ben – a lányán keresztül –, hogy szervezzen nekik egy magyarországi edzőtábort. Akkor ráérzett, mostanra pedig szinte valamennyi élvonalbeli magyar csapattal kapcsolatban áll már.
Az egészet azért kezdtem el, mert szerettem volna valamit a sporthoz hozzátenni. Szerencsésnek tartom magam, hogy ezt csinálhatom és gazdaságilag is megéri. 5-6 éve senki nem foglalkozott ezzel, mostanra pedig már teljes iparág alakult ki rá, pedig nem könnyű. Egyszerre több csapat utazik, és minden csapattal ugyanúgy kell foglalkozni, ami akár 4-500 embert is jelent egyszerre. Minden csapat ugyanakkora figyelmet és törődést kap. Van kedvenc csapatom, de velük sem kivételezek.
Az utazási irodát is működtető Szűcs elárulta, a magyar csapatoknak nem igazán szoktak extrém kéréseik lenni, de váratlan esetek – elszakadt cipő, begyulladt fog, súlyos sérülés – mindig nehezíthetik a munkáját.
A legsarkalatosabb pont, amiben én sem tudok segíteni, az időjárás. A magyarok a jó időért mennek délre, de ha esős időt fognak ki, az senkinek sem jó. Ami a legnehezebb ebben a munkában, hogy rajtam kívül 4-5 menedzser is dolgozik és mindenki a legjobb ellenfeleket akarja a csapatainak. Ilyen körülmények között 30-40 meccset leszervezni nem egyszerű  – mondta Szűcs, aki azt is elárulta, mostanra egy edzőtábor megszervezéséhez utazási irodás engedély és FIFA-licensz is kell, és ő mindkettővel rendelkezik.
Ugyanakkor vannak irodák, amelyek nagyon olcsón szerveznek edzőtábort, és nem törődnek azzal, milyen lesz a játékosok hangulata, milyen a pálya. Ennek köszönhetően volt olyan csapat, amelyik olyan pályán edzett, ahol háló nélküli kapuk voltak és kutyapiszok tarkította a pályát. Amikor a csapatok elmennek, és az edzők, vezetők megölelnek és megköszönik a munkámat, az óriási elégtétel. Annak idején, amikor Garami József még a Fradival edzőtáborozott itt, úgy köszönt el tőlem: Te voltál a mezőny legjobbja.
Ezért megéri csinálni.


Gera Zoltán és Szűcs Mihály

Mobirise

KAPCSOLAT

Telefon

+36 1 266-0315
+36 30 914-7157
+36 30 915-1521
+36 30 952-0678

E-maileast-westsport@t-online.hu
eastwestmentor@gmail.com

Cím

1052 Budapest Piarista utca 4. 
Millennium Center 1. emelet

Nyitvatartás

10:00 - 14:00 Ügyfélfogadás
időpontegyeztetéssel!                          

Created with Mobirise - Click now