Sport hírek

MEGKEZDŐDÖTT AZ ÚJ SZEZONRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS MAGYAR KUPA-GYŐZTES ÉS BAJNOKI EZÜSTÉRMES NŐI LABDARÚGÓ-CSAPATUNK SZÁMÁRA.

Véget ért a nyári szünet női focistáink számára. Lányaink újra edzőfelszerelést öltöttek, hogy megkezdjék felkészülésüket a Jet Sol Liga 2017/2018-as évadjára.

A csapat tagjai remek hangulatban várták a kezdést, sok idejük azonban nem maradt a nyári élmények kitárgyalására, mert a reggeli népligeti találkozó után a csapat buszra szállt és útnak indult a szlovéniai edzőtáborba.

Az indulás előtt természetesen megkérdeztük a csapatot várakozásaikról, amelyekkel kapcsolatban Bognár Enikő csapatkapitány osztotta meg velünk gondolatait:

„Az egész csapat nevében mondhatom, hogy nagyon vártuk már ezt a napot. A pihenés természetesen nagyon jól esett mindenkinek. Azt hiszem, főleg mentálisan voltunk elfáradva, de ennek szerencsére már nyoma sincs. Most a nyári felkészülés nyitányaként Szlovéniába utazunk edzőtáborozni. Mindannyian nagyon éhesek vagyunk már a labdára, illetve az edzésekre!”

Csapatkapitányunk biztos benne, hogy mindenki teljes erőbedobással készül majd az új szezon kihívásaira.

„Ahhoz, hogy visszaszerezzük a bajnoki címet, napról-napra jobbnak kell lennünk, minden egyes nap egy picivel többet kell kihoznunk magunkból. Ezt mindenkinek a saját fejében kell tudatosítania. De nem gondolom, hogy ez bármelyikünknek problémát okozna. Az mindenesetre biztos, hogy nagyon hasznos hét vár ránk!”